• Usmernenie k prijímaciemu konaniu na stredné školy pre školský rok 2022/23

          • a) Zákonný zástupca vypĺňa len jednu prihlášku na vzdelávanie, na ktorej uvedie v poradí podľa záujmu:

            ● najviac dva netalentové odbory,

            ● najviac dva talentové odbory.

            Poradie záujmu je informačné pre riaditeľov základných škôl a stredných škôl, uchádzač stále bude mať možnosť potvrdiť rozhodnutie o prijatí na vzdelávanie v ktorejkoľvek zo škôl, na ktorú bol prijatý.

            b) Hodnotenie žiaka na prihláške potvrdzuje riaditeľ základnej školy.

            c) Termíny konania prijímacích skúšok na stredné školy 1. kolo Termíny určuje MŠVVaŠ SR a pre školský rok 2021/22 sú nasledovné:

                                                                  NETALENTOVÉ odbory                          TALENTOVÉ odbory

                   1. termín                                   2.  alebo 3. mája 2022                         4., 5. alebo 6. mája 2022

                   2. termín                                   9. alebo 10. mája 2022                        11., 12. alebo 13. mája 2022

             

            d) Termín na podanie (odoslanie) vyplnenej prihlášky na každú strednú školu, na ktorú sa uchádzač hlási, je do 20. marca 2022 pre všetky odbory vzdelávania (talentové odbory aj netalentové odbory).

            e) Zákonný zástupca žiaka podáva prihlášku riaditeľovi ZŠ, ktorú žiak navštevuje. Toto je možné urobiť dvoma spôsobmi:

            1. Pokiaľ stredná škola, na ktorú sa hlásite, používa Edupage a umožní podať prihlášku online formou, môže tak zákonný zástupca urobiť na svojom rodičovskom konte Edupage. Online prihlášku potom skontroluje a potvrdí základná škola.

            2) Pokiaľ stredná škola, na ktorú sa hlásite, nemá možnosť podať online prihlášky na SŠ, podáva sa prihlášky v listinnej podobe na tlačive 056 MŠVVaŠ SR (od 01. januára 2022 s podpismi oboch zákonných zástupcov). Prihlášku pripraví výchovný poradca, zákonný zástupca ju skontroluje, podpíše a vráti späť. Prihlášky odosiela základná škola. Prihláška je platná aj s podpisom jedného zákonného zástupcu, ak sa zákonní zástupcovia dohodli, že prihlášku podpisuje iba jeden zákonný zástupca, a ak o tejto skutočnosti doručia riaditeľovi školy písomné vyhlásenie. Za správnosť údajov uvedených na prihláške ručí svojím podpisom zákonný zástupca žiaka.

            f) Zákonný zástupca žiaka môže podať dve prihlášky na 8-ročné gymnáziá a dve prihlášky na školy , ktoré vyžadujú overenie špeciálnych schopností, zručností alebo talentu, t.j. talentovú skúšku.

             

            Pre bližšie info kontaktujte výchovného poradcu  - Mgr. Daniel Sládek

          • Karanténne opatrenia - AKTUALIZÁCIA 6.2.2022

            • Ak sa v triede vyskytne žiak alebo zamestnanec pozitívny na ochorenie COVID-19, pôjdu žiaci z triedy do 5-dňovej karantény (okrem tých, ktorí si uplatňujú výnimku z karantény). Karanténu je možné ukončiť po 5 dňoch od posledného kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19, ak sa u osoby v karanténe nevyskytuje ani jeden z klinických príznakov ochorenia počas posledných 24 hodín pred ukončením karantény. O ukončení karantény rozhoduje všeobecný lekár pre deti a dorast.
            • Ak sa osoba pozitívna na ochorenie COVID-19 vyskytne v domácnosti žiaka, zostáva v karanténe len tento žiak. Jeho trieda pokračuje v prezenčnom vyučovaní. Ak je osoba v domácnosti žiaka v karanténe (je úzky kontakt pozitívneho), žiak môže chodiť do školy do momentu, pokiaľ sa u tejto osoby nepotvrdí ochorenie COVID-19.  Po ukončení karantény tieto osoby musia mať 5 dní prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2, žiaci v školských zariadeniach môžu mať rúško.
            • V prípade pozitívne výsledku Ag samotestu má rodič povinnosť neodkladne nahlásiť túto skutočnosť triednemu učiteľovi, alebo vedeniu školy. Naďalej odporúčame vykonávať AG samotesty v pondelok a štvrtok, alebo pri príznakoch respiračného ochorenia.

            • Výnimku z karantény v prípade výskytu osoby pozitívnej na ochorenie COVID-19 v škole, v školskom zariadení a pri mimovyučovacích aktivitách si môžu uplatniť:

              A. žiaci, ktorí prekonali ochorenie COVID-19 za posledných 180 dní na základe pozitívneho výsledku:

              - Ag samotestu a po ukončení izolácie, ktorá bola pod dohľadom všeobecného lekára pre deti a dorast. Rodič v takomto prípade môže škole, školskému zariadeniu a pri mimovyučovacích aktivitách predložiť „Čestné vyhlásenie o pozitivite antigénového samotestu na ochorenie COVID-19 a o absolvovaní izolácie“,

              - Ag testu vykonaného v MOM alebo u všeobecného lekára pre deti a dorast (pokiaľ to lekár vie zabezpečiť),

              - PCR testu.

              B. kompletne zaočkovaní žiaci alebo žiaci kompletne zaočkovaní a zároveň majú posilňovaciu (booster) dávku.

              Za žiaka môže rodič oznámiť škole výnimku z karantény predložením „Oznámenie o výnimke z karantény“. Lekár nevydáva potvrdenie o ukončení izolácii a karantény a ani o výnimke z karantény.

            • Rodič môže svojím rozhodnutím ospravedlniť žiaka na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) aj z dôvodu ochorenia. Pri absencii viac ako 5 po sebe idúcich vyučovacích dní z dôvodu ochorenia musí predložiť potvrdeni od všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý má vedomosť o prebiehajúcom ochorení.
            • Rodič má nárok na ošetrovné (OČR) ak riaditeľ školy alebo regionálny úrad verejného zdravotníctva rozhodol o prerušení vyučovania v triede žiaka do 11 rokov, rodič môže zažiadať o OČR priamo na webovej stránke Sociálnej poisťovne

              https://eformulare.socpoist.sk/sluzby/ziadosti-o-ocr alebo ak žiak vyžaduje celodenné ošetrovanie na základe potvrdenia všeobecného lekára pre deti a dorast. Ak rodič nechá žiaka doma na základe vlastného rozhodnutia, nárok na OČR mu nevzniká.

            • Prosíme rodičov, ktorí si prebrali Ag testy na domáce použitie, aby pravidelne nahlasovali výsledky samotestovania žiakov prostredníctvom Edupage, sekcia Žiadosti/Vyhlásenia. Pri neplnení tejto podmienky si škola nemôže doobjednať ďalšie samotesty z MŠVVaŠ.
            • Naďalej platí zákaz vstupu cudzím osobám do priestorov školy. So súhlasom riaditeľa je vstup povolený iba v režime OP (očkovaný, prekonaný) a to iba vo výnimočných prípadoch. Rodičom odporúčame riešiť všetky záležitosti so školou elektronicky (Edupage, mail, telefonicky).
            • Žiak a zamestnanec musí mať prekryté horné dýchacie cesty podľa aktuálne platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR, pokiaľ sa naňho nevzťahuje výnimka.
            • Prosíme rodičov, ktorých dieťa  je v domácej izolácii, aby sa nekontaktovali s cudzími osobami, spolužiakmi.
            • Naďalej platí, že do školy nepatria deti s príznakmi choroby.

            Triedy v karanténe:

            3.A -  od 4.2.2022 do 8.2.2022 - prechádza na dištančné vzdelávanie 

            7.A -  od 4.2.2022 do 8.2..2022 -  prechádza na dištančné vzdelávanie 

             

             

            Ďakujeme, že dodržiavate pravidlá.

                     

             

                                                                                                                                               Vedenie školy

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

          • Projekt Spolu múdrejší 3

          • Naša škola sa zapojila do výzvy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR na predkladanie žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov na program doučovania „Spolu múdrejší 3“. V tomto projekte sa do doučovania zapojili žiaci  2.A a 3.A.

            Program Spolu múdrejší 3 je určený na podporu škôl, ktoré prostredníctvom kvalitného a dostupného doučovania svojich žiakov, ohrozených školským neúspechom, alebo žiakov, ktorí potrebujú pomoc s učivom, budú vytvárať podmienky na zlepšovanie ich vedomostí a zručností v mimoškolských hodinách v stanovenom rozsahu.

            Cieľom výzvy bolo podporiť projekty zamerané na vyrovnávanie rozdielov vo vedomostiach, zručnostiach a spôsobilostiach žiakov, ako aj na elimináciu rizika opakovania ročníkov a predčasného ukončenia vzdelávania žiakov. Prostredníctvom naplnenia tohto čiastkového cieľa sa zabezpečí naplnenie hlavného cieľa reformy, ktorým je zmierňovanie dopadov pandémie vo vzdelávaní na základných školách ako aj zmiernenie negatívneho dopadu pandémie na ďalšie vzdelávanie žiakov.

            Doučovanie sa realizuje v mimoškolských hodinách a je zamerané na predmety z tzv. hlavných vzdelávacích oblastí (jazyk a komunikácia, matematika a informatika, človek a spoločnosť, človek a príroda).

            Trvanie projektu „Spolu múdrejší 3“ je naplánované Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR od januára 2022 do júna 2022.

            Spolu múdrejší 3“ je realizovaný z Plánu obnovy a odolnosti SR. Bližšie informácie o projekte nájdete na linku  https://www.minedu.sk/vyzva-spolu-mudrejsi-3-vyhodnotenie/

             

                                                                                                                       PaedDr. Slavka Turková, koordinátor projektu

             

             

          • Informácie k návratu do školy od 10.1.2022

          • Milí rodičia a žiaci,

            želajme si v novom roku, dobrých ľudí vždy po boku. Zdravia, lásky plný dom a spokojný život v ňom. Dobrôt vždy plný stôl, šťastia vždy za veľký kôš a k tomu liek na každý bôľ.

             
            Na základe zlepšujúcej sa pandemickej situácie postupujeme podľa avizovaných informácií a do školy sa naši žiaci vrátia v termíne 10. januára 2022. Vyučovanie bude prebiehať podľa riadnehio rozvrhu hodín. Naďalej sa budeme riadiť manuálom Školský semafor. Nájdete ho tu https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/.

             

            Rovnako ako v predchádzajúcom období sa školy plošne zatvárať nebudú. V prípade pozitivity žiaka môže príslušnú triedu uzatvoriť riaditeľ. Rozhodnutie o zatvorení celej školy v prípade nepriaznivej situácie však môže spraviť len regionálny hygienik.

            Výnimku z karantény majú v zmysle vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva plne očkované a prekonané osoby. To platí aj pre žiakov škôl, ktorí sa budú môcť po očkovaní alebo prekonaní aj naďalej prezenčne vzdelávať.

            Na škole budú zároveň podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška. 

            Pred nástupom do školy po prázdninách je nevyhnutné potvrdiť cez Edupage tlačivo "Vyhlásenie o bezpríznakovosti dieťaťa", bez ktorého nie je možné, aby žiak vstúpil do budovy školy na vyučovanie,

            Odporúčame pred nástupom vykonať AG samotesty.

             

                                                                                                                                          PaedDr. Slavka Turková

             

          • Vianočné prianie

          • Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma, nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola.

            Nech pohoda vládne za sviatočným stolom, nech láska prevláda nad nemilým slovom.

            Krásne vianočné sviatky a šťastný nový rok Vám praje

                                                                                                                                                   ZŠ Kalinkovo 

          • Advent v ŠKD

          • Advent je čas oddychu a prípravy na vianočné sviatky. Aj toto obdobie sme v ŠKD prežili naplno a tešíme sa na ďalšie aktivity, ktoré nás čakajú v novom roku.

             

          • Pečenie medovníčkov

          • Upiecť a ozdobiť medovník nie je veru vôbec jednoduché. Začiatkom decembra si to mohli vyskúšať pod vedením pani triednej učiteľky aj naši druháci. Pri veselej nálade si tieto tradičné maškrty nielen napiekli, ale aj vyzdobili. Celou triedou sa niesla vianočná atmosféra a príjemná vôňa. Na záver pečenia sa už všetci nevedeli dočkať, kedy ochutnajú svoje medovníčky.

          • Krabice plné lásky

          • Vraví sa, že radosť rozdávaním rastie. Platí to aj pre lásku. Ak ju vieme rozdávať, ona bude rásť, bude nás hriať pri srdci a tešiť ľudí. Tento rok sa naša škola rozhodla potešiť seniorov našej obce.

            Koľkokrát nám napadlo, žeby sa mohla krabica stať poslom lásky? Asi ani raz, no naši žiaci so svojimi pedagógmi sa rozhodli, že túto myšlienku zrealizujú. Žiaci, rodičia aj učitelia vložili do každej krabičky kúsok svojho láskavého srdca. Balíčky sme počas novembrových dní zhromažďovali, balili, kombinovali a nebolo ich veru málo. Teplé, voňavé, ručne vyrobené, slané, sladké, hudobné, čitateľské ale aj mnohé iné drobnosti boli do krabičiek uložené s vedomím, že potešia starších ľudí. V každej krabičke sme im zaniesli  prianie pokojných Vianoc od všetkých zapojených z našej základnej školy. S rozdávaním balíčkov nám pomohla obec.

            Veríme, že sme vyčarili úsmev na tvári deduškom aj babičkám a že o rok darčeky rozdáme už osobne spolu s deťmi.

            Kolektív ZŠ Kalinkovo

             

             

          • Karanténne opatrenie

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám , že od soboty 4.12.2021 zostáva trieda 2.A a 4.A. v 10 dňovej karanténe. Nástup po karanténe je 14.12.2021. Dôvodom je pozitívny PCR výsledok zamestnanca. Od 6.12.2021 majú títo žiaci zabezpečené dištančné vyučovanie. Bližšie info obdržia od triednych učiteľov. Žiakov nie je potrebné odhlásiť z obedov. 

            Ak je trieda v karanténe, dieťa je v domácej izolácii, nekontaktuje sa s cudzími osobami, spolužiakmi a sleduje svoj zdravotný stav.

            Do školy NEPATRIA deti s akýmikoľvek príznakmi choroby - žiadame rodičov, aby toto pravidlo dodržiavali a neposielali do školy CHORÉ deti.

            Ďakujeme všetkým zodpovedným rodičom za pomoc a podporu! 

            Vedenie školy

             

             

          • Oznam

          • Vážení rodičia, 

            v zmysle VYHLÁŠKY 276/2021 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Bratislava hlavné mesto so sídlom v Bratislave vám oznamujeme, že od 6.12. 2021 začne všetkým žiakom 2.stupňa dištančná výučba. Školská jedáleň nebude pre žiakov poskytovať obedy. Nie je potrebné ich z obedov odhlasovať.

            Žiaci budú mať upravený rozvrh hodín, vyučovanie bude prebiehať cez ZOOM, vyučovacie hodiny budú 40-minútové. Vyučovacie hodiny začínajú vždy o celej hodine (1. hodina o 8.00, 2. hodina o 9.00...). Výnimku tvoria iba žiaci 8. ročníka. Im začína prvá vyučovacia hodina o 7.50 hod.

            Podrobné informácie o priebehu online vzdelávania vám zašlú triedni učitelia.

            V prípade potreby špeciálnopedagogickej a psychologickej intervencie kontaktujte školu mailom  na zs.kalinkovo@gmail.com (Mgr. Demeterová – špeciálny pedagóg, Mgr. Šablatúrová – školský psychológ).

            1.stupeň

            Na prvom stupni bude prebiehať vyučovanie prezenčne podľa pôvodného rozvrhu. Všetky triedy budú počas vyučovania v hlavnej budove školy.  Rodičia žiakov 2. a 4. ročníka ich privedú v pondelok ráno 6.12.2021 do hlavnej budovy. Stravovanie v rámci ŠKD je zabezpečené. Prevádzka ŠKD je bez zmeny.

            Vianočné prázdniny sa v školskom roku 2021/2022 uskutočnia vo všetkých školách v termíne od 20. decembra 2021 do 7. januára 2022. Nástup do školy je 10.1.2022.

            Dúfame a veríme, že všetci budeme zdraví a školu nám hygienici po prázdninách otvoria.

             

            PaedDr. Slavka Turková

          • Aktuálne oznamy - krúžková činnosť, jedáleň, dochádzka

          • Vážení rodičia,

            podľa aktuálnych nariadení sa od pondelka ruší krúžková činnosť.

            Nadchádzajúce dni budú náročné na dodržiavanie všetkých sprísnených opatrení, preto vás prosíme o pochopenie a spoluprácu. Deťom je potrebné zdôrazniť nutnosť nosenia rúška a zvýšenej hygieny počas celého vyučovania.

            V školskej jedálni sa nesmú premiešavať skupiny žiakov, čím sa predĺži čas vydávania obedov. Prosíme preto najmä rodičov 2. stupňa, aby zvážili nutnosť stravovania v školskej jedálni a ak je to možné, žiakov z obedov dočasne odhlásili.

            Zvážte prosím aj nutnosť využívania ŠKD. Minimalizujme riziko.

            V prípade neprítomnosti žiaka viac ako 3 dni je potrebné poslať vyhlásenie o bezpríznakovosti. Na našej EduPage ho nájdete v sekcii "Žiadosti a vyhlásenia". Pozor, aktuálna podoba vyhlásenia je v tejto sekcii označená dátumom 29.11.

            Naďalej platí, že v žiadnom prípade do školy nepatria žiaci s akýmikoľvek príznakmi choroby. Ochraňujeme tým všetkých ostatných spolužiakov i učiteľov. Neposielajte prosím takého žiaka do školy.

            Za pochopenie ďakujeme

          • Oznam o aktualizácii Školského semaforu

          • Vážení rodičia,

            dňa 25. 11. 2021 nastali v dokumente Školský semafor tieto zmeny:

            A. Možnosť dobrovoľného samotestovania Ag samotestami v domácom prostredí (odporúčame v pondelok a vo štvrtok ráno pred nástupom do školy):

            - každý žiak, ktorého rodič prejaví záujem, dostane 5 ks samotestov na domáce samotestovanie. Ich použitie je povinný hlásiť škole spôsobom, ktorý určí škola (edupage).

             B. V prípade pozitívneho výsledku samotestovania Ag samotestom žiaka počas školského roka: 

            1. Žiak zostáva doma – nemôže ísť do školy. 

            2. Rodič telefonicky kontaktuje všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý mu stanoví ďalší postup.

            3. Rodič oznámi škole, že žiak mal pozitívny výsledok Ag samotestu, aby škola mohla pristúpiť k sprísneným hygienicko-epidemiologickým opatreniam. 

            4. Trieda žiaka, ktorý mal pozitívny výsledok Ag samotestu ostáva doma – nemôže ísť do školy. Všetci žiaci, ktorí boli v úzkom kontakte so žiakom s pozitívnym výsledkom Ag samotestu za posledné 2 dni od jeho testovania alebo od objavenia sa prvých klinických príznakov (okrem tých, ktorí majú výnimku z karantény a neprejavujú príznaky COVID-19), kontaktujú svojho všeobecného lekára a prihlásia sa na PCR test cez korona.gov.sk.

             C. Žiak a zamestnanec musí mať prekryté horné dýchacie cesty podľa aktuálne platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR, pokiaľ sa naňho nevzťahuje výnimka. Výnimka na nosenie rúšok pre žiakov ZŠ a SŠ bola zrušená 25. 11. 2021.

            D. Vstup cudzím osobám do priestorov školy a školského zariadenia je zakázaný alebo povolený iba v režime OP (očkovaný, prekonaný) so súhlasom riaditeľa.

            E. Ostatné hromadné podujatia (napr. účelové cvičenia, didaktické hry, a pod.) sa neuskutočňujú. Rodičovské schôdzky sa konajú dištančnou formou. Toto obmedzenie neplatí v prípade úkonu prevzatia Ag samotestov. 

            F. Ak sa žiak nezúčastní vzdelávania z akýchkoľvek dôvodov, napr. aj z obavy z ochorenia, v škole počas obmedzenia slobody pohybu a pobytu zákazom vychádzania aktuálne platným uznesením vlády Slovenskej republiky, považuje sa to za ospravedlnenú neprítomnosť; ak to prevádzkové podmienky umožňujú, riaditelia škôl zabezpečia pre takýchto žiakov dištančné vzdelávanie.

             

            Odkaz na plné znenie aktualizácie Šk. semaforu  -  https://www.minedu.sk/data/att/21286.pdf

             

             

          • Rúško v triede

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia,

            od 25.11.2021 platí pre žiakov povinnosť nosiť rúško nasadené aj počas celého vyučovania. Deti musia mať so sebou minimálne 2 ks, keby potrebovali náhradné. Za pochopenie ďakujeme.

          • Preberanie antigénových testov

          • Milí rodičia,

            Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR naďalej umožňuje rodičom dobrovoľné samotestovanie žiakov Ag testami v domácom prostredí.

            Začiatkom novembra sme objednali nové sady antigénových testov, na ktoré čakáme. V prípade záujmu je možné distribuovať testy zo zvyšných zásob školy a to v počte 5 ks testov na jedného žiaka.

            Zákonní zástupcovia žiakov 1. stupňa si môžu antigénové testy vyzdvihnúť na podpis 19.11.2021 v čase od 15.00 do 16.30 pri zadnom vchode do budovy školy. Testy vám odovzdá vychovávateľka.

            Žiakom na druhom stupni testy rozdajú triedni učitelia dňa 19.11.2021.

            Hoci sa odporúča testovať dieťa 2x týždenne, vzhľadom na znížený počet testov, odporúčame testovať dieťa aspoň 1x týždenne v nedeľu pred nástupom do školy.

            Sprievodca na samotestovanie:

            file:///C:/Users/Riaditelka%20ZS/Downloads/Sprievodca-samotestovanie-Covid-19.pdf


            V rámci Školského semaforu sa nachádza ZŠ v Kalinkove v zelenej fáze. Naďalej dodržiavame pravidlá:

            - pre všetkých zamestnancom, žiakov a návštevníkov šoly je povinné prekrytie horných dýchacích ciest v spoločných priestoroch školy,

            - kvôli zhoršujúcej sa epidemiologickej situácii odporúčame rúška/respirátory žiakom aj počas vyučovacieho procesu a pobyte v ŠKD,

            - učitelia pri výkone svojho povolania musia mať prekryté dýchacie cesty (rúško/respirátor),

            - ak žiak prejavuje príznaky ochorenia, odporúčame pretestovanie domácim antigénovým testom,

            - pri zistení pozitívneho výsledku domáceho samotestu vás žiadame o urýchlené oznámenie triednemu učiteľovi. Ak sa výsledok potvrdí  AG testom v MOM, škola vie danú situáciu pružne riešiť. Každý prípad výskytu pozitivity sa posudzuje individuálne v súlade so Školským semaforom a COVID automatom - trieda sa zatvára, ak sa preukáze pouitivita AG testom vykonanom v MOM resp. PCR testom. Rozhodujúcim obdobím sú 2 dni od kontaku s pozitívne testovaným v MOM/PCR,

             žiaci z triedy, v ktorej žiak mal pozitívny výsledok Ag samotestu, naďalej chodia do školy, pokým nie je pozitívny výsledok žiaka potvrdený PCR testom alebo Ag testom, ktorý je vykonaný v mobilnom odberovom mieste, kde testovaný žiak dostane potvrdenie o výsledku. Takže domáce Ag samotesty majú len informatívny charakter.

            Prosíme rodičov, aby do školy neposielali deti, ktoré vykazujú práznaky choroby. Choré dieťa nepatrí do školy!


             Aktuálnu verziu Školského semaforu nájdete na https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/


            vnutorny_poriadok_skoly_OK.odt











          • Láska v krabici

          • Naša škola sa zapojí do milého dobrovoľného projektu, ktorý chce spríjemniť Vianoce seniorom po celom Slovensku. Viac informácií na obrázku. Akciu koordinujú triedni učitelia.

          • TA ZRPŠ - 1. štvrťrok

          • Vážení rodičia a zákonní zástupcovia,

            blíži sa 1. štvrťrok školského roka a s ním spojené triedne aktívy. Vzhľadom na pandemickú situáciu budú TA ZRPŠ prebiehať v jednotlivých triedach prezenčne alebo online formou PODĽA DOHODY S TRIEDNYM UČITEĽOM v dňoch 18., 19. alebo 22.11.2021. O čase a spôsobe priebehu TA vám poskytnú informácie jednotliví triedni učitelia. Individuálne konzultácie je potrebné dohodnúť si s vyučujúcim vopred prostredníctvom Edupage alebo triedneho učiteľa. Rodičia žiakov 8. ročníka môžu pre bližšie informácie kontaktovať zastupujúceho triedneho učiteľa Mgr. Sládeka.

            Ďakujeme

    • Kontakty

      • Základná škola Kalinkovo
      • Školská 194 90043 Kalinkovo Slovakia
      • 55796931
      • Zástupca riaditeľky: Mgr. Daniel Sládek, zastupca@zs-kalinkovo.sk
      • Riaditeľ ZŠ: PaedDr. Slavka Turková , riaditel@zs-kalinkovo.sk, tel. č. 0948 86 76 97
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje